Ota yhteyttä

Kokenut Sensoan tiimi palveluksessasi

Ota yhteyttä

Kerro, miten voimme auttaa!

Meistä

Sensoan syntyi 2016, kun Microsoft oli lopettanut puhelinkehityksensä Salossa. Nyt Sensoan tarjoaa kokeneiden tietoliikennealan ammattilaisten johdolla yrityksille tietoa päätöksenteon tueksi räätälöityjen ja luotettavien IoT-ratkaisuiden avulla. Sensoan tekee tiivistä yhteistyötä Salon IoT Campuksen kanssa.

Tutustu asiantuntijoihimme

Jukka Kontulainen

Toimitusjohtaja

Toimin asiakasrajapinnassa ja tehtäväni on kehittää Sensoanin liiketoimintaa kokonaisuutena siten, että voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. IoT ei ole enää vain slogan vaan uuden teknologian avulla voimme tarjota ratkaisun moninaisiin ongelmiin.

Kari Malmivirta

Kari Malmivirta

Systeemisuunnittelu ja HW

On tärkeää, että tuotetta, palvelua tai prosessia kehitettäessä tehdään oikeita valintoja. Suunnittelemme ratkaisut teknologian yksityiskohdista ja kustannuksista aina laatuun ja ylläpitoon asti.

Timo Välimäki

Timo Välimäki

Sulautetut järjestelmät

Laadukkaiden tuotteiden nopea kehittäminen vaatii systemaattisten tuotekehitysmenetelmien käyttöä. Suunnittelemme sulautettuja järjestelmiä käyttäen ketteriä Agile ja Lean menetelmiä.

Pekka Mikkola

Pekka Mikkola

Langattomat järjestelmät

Radioverkkoja ja langattomia järjestelmiä voidaan toteuttaa monilla eri tavoilla riippuen mm tarvittavasta kantomatkasta, datansiirtomäärästä sekä toiminta-ajasta akkukäyttöisten laitteiden tapauksessa.

Jari Suutari

Jari suutari

Hallituksen puheenjohtaja

Puheenjohtajana toimimisen lisäksi johdan tärkeitä asiakasprojekteja ja teen niiden liittyvää suunnittelutyötä laitekonseptoinnista alkaen. Ota yhteyttä osaavaan tiimiimme kun yrityksesi tarvitsee anturi-, verkko- tai pilvipalveluita.

Ilkka Virtanen

Ilkka Virtanen

Pilvipalvelut ja ohjelmistoarkkitehtuuri

Helppokäyttöinen, joustava ja edullinen pilvipalvelu on toteutettava hyvin rakennetulle alustalle parhailla työkaluilla. Sensoan käyttää mm Serverless AWS pilviarkkitehtuuria, IoT Device Shadow laitehallintaa ja React JavaScript kirjastoa käyttöliittymien muokkamiseen.

Jarko Manelius

HW-suunnittelu ja prototyypit

Saaga Hartikainen

Sulautetut ohjelmistot

Yhteistyössä seuraavien toimijoiden kanssa:

Olemme pieni yritys isolla sydämellä

Sensoan Oy

– Langattomat anturit ja anturiverkkoratkaisut
– Reaaliaikaiset esineiden paikantamisratkaisut
– IoT tuotekehityspalveluita ja konsultointia

Tietoa yrityksestä:
Perustettu 2016
Y-tunnus: 2743453-8

Verkkolaskutus ja operaattori:
Verkkolaskuosoite: 003727434538
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126