Sensoan GW-100 – IoT:n moniottelija

Uusi Sensoan GW-100 -laite mahdollistaa monipuoliset IoT-toteutukset.

Alhaisen virrankulutuksen, modulaarisuuden ja muokattavuuden ansiosta Sensoan GW-100 -laitetta voidaan käyttää älykkäänä paikantimena, sähköttömien kohteiden etäseurannassa tai laajennettuna esimerkiksi energian kulutuksen seurannassa ja optimoinnissa. Paikallisia mittauksia ja ohjauksia voidaan toteuttaa niin langallisena kuin liitettynä edullisiin langattomiin antureihin. Asiakkaita voivat olla muun muassa erilaiset kunnossapitoyhtiöt, energian kulutuksen optimointia tekevät yritykset tai rakennusmoduulien valmistajat.  Sensoan GW-100 tulee markkinoille loppuvuoden 2023 aikana. Räätälöityihin projekteihin alusta on jo käytettävissä.

Sensoanin tiimi on asiantuntija langattomassa tiedonsiirrossa, erilaisissa verkkoratkaisuissa, antureissa ja vähän virtaa kuluttavien ratkaisujen kehittämisessä. Uuden tuoteperheen myötä valmiudet tehdä optimoituja ja räätälöityjä ratkaisuja paranevat entisestään.

Uusissa tuotteissa käytetään Nordic Semiconductorin nRF9160 ja nRF5340 systeemipiirejä, joiden avulla saadaan aikaan vähän virtaa kuluttavat yhteydet ja monipuoliset kyvyt paikalliseen laskentaan.

Kehitystyötä ovat tukeneet IoT-Paja ja ELY-keskus EU:n EAKR-rahastosta.

Jaa tämä artikkeli