Tuotteet ja palvelut

Tänä päivänä liiketoimintapäätösten tulee perustua puhtaasti dataan. Tätä varten teimme IoT:n ja datan hyödyntämisestä helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan. Tarjoamme ratkaisut niin nopeita kokeiluja kuin räätälöityjä kokonaisuuksia varten, lue lisää alta!

Sensoan Tiedonkeruu

Tämän päivän päätöksenteko perustuu dataan. Aloita tiedonkeruu nopeasti ja matalin kustannuksin. Sensoan Tiedonkeruu kerää haluamasi tiedon valitulla IoT-anturilla pilveen. Kokonaisvaltainen paketti sisältää kaikki aina anturista mittariston käyttöliittymään.

Sensoan dashboard

Web UI

Selainpohjainen käyttöliittymä sisältää mittaustulosten lisäksi muun muassa:

  • laite- ja käyttäjähallinnan
  • karttapohjaiset sijaintitiedot
  • mittauksiin perustuvat hälytykset
Sensoan Gateway GW-100

Tiedot pilveen Sensoan Gatewayn avulla

Akkuvarmennettu Sensoan Gateway siirtää halutun datan suojatun mobiilidatayhteyden avulla AWS:n ylläpitämiin datakeskuksiin EU:n alueella. Lue lisää GW-100:sta Uutiset osiossa.

Sensoan sensors

Tuki useille eri antureille

Sensoan Suunnittelupalvelut

Sensoanin suunnittelijat auttavat ratkaisemaan tarpeesi silloin, kun valmista ratkaisua ei markkinoilta löydy.

Lähdemme liikkeelle ratkaistavasta ongelmasta tai jo valmiiksi tehdystä tuotemäärittelystä. Hallitsemme koko suunnitteluprosessin konseptoinnista ja käyttöliittymistä laitteen HW- ja ohjelmistosuunnitteluun.

Virrankulutuksen optimointi on entisillä matkapuhelinsuunnittelijoilla verissä. Viime vuosina erityisosaamista on kertynyt muun muassa Wirepas mesh -teknologian soveltamisesta projekteissa, joissa antureita tarvitaan paljon.

LTE-M tai NB-IoT tekniikat ovat valintojamme, jos halutaan tukeutua matkapuhelinverkkoon ja pitää virrankulutus pienenä.

Monissa projekteissa varsinkin virrankulutusta optimoitaessa valintamme on ollut käyttää Nordic Semiconductorin nrf52 tai nrf91 -tuoteperheitä. RTOS-ympäristössä käytämme mm. Zephyr-käyttöjärjestelmää.

Pilvipalveluissa käytämme Amazonin AWS Cloudia. IoT Core toimii MQTT-rajapintana anturidatalle. Tietovirtaa käsitellään kustannustehokkaasti serverless-moodissa. Käyttöliittymä- ja mobiilisovelluskehitystä teemme React- ja React Native työkaluilla.

Jos paikallista tiedonkäsittelyä tarvitaan enemmän, valjastamme Linuxin käyttöön.

Varmistamme myös tuotteen vaatimustenmukaisuuden ja hoidamme tarvittaessa tuotehyväksyntäprosessin.

Esimerkkejä töistämme

Muuntamoiden etävalvonta toimituksen ja käytön aikana

Toteutimme UTU Oy:lle muuntamoiden toimituksen sekä käytönaikaisen valvonnan ja seurannan suunnittelemattomien käyttökatkojen minimoimiseksi.

Tuki hoitotyön ammattilaisille

Sensoan toteutti Benete Oy:n uudenlaiseen digitaaliseen ikääntyneiden hoivan palveluun Wirepas-verkko ja -anturiratkaisun hoitopalveluiden tehostamiseksi.

Käyttöasteen seuranta

Toteutimme Anttiteollisuus Oy:lle langattomilla antureilla käyttöasteen seurannan moninaiselle ja eri ikäiselle laitekannalle. Projektin myötä yrityksen tehokkuus nousi ja ratkaisu maksoi itsensä takaisin muutamassa viikossa.