Jukka Kontulainen vahvistaa tiimiämme

”Minulla on ilo ja kunnia liittyä Sensoanin tiimiin. Sensoanilla on todella mittava asiantuntemus niin sensoreista, HW:sta, radioteknologioista, sulautetuista järjestelmistä ja pilvipalveluista. Sensoan on ensimmäisen kahden vuoden aikana onnistunut rakentamaan kasvavan liiketoiminnan IoT projektien ympärille ja vakiinnuttamaan yrityksen toiminnan – kunnioitettava saavutus!

Oma tehtäväni Sensoanilla on kehittää toimintaa eteenpäin ja löytää alueita, joilla päästäisiin vielä tehokkaammin tuotteistamaan tarjontaa ja voitaisiin saavuttaa skaalautuvaa liiketoimintaa. On rohkaisevaa huomata, että IoT ei ole enää vain slogan, vaan nyt alkaa löytyä yhä enemmän kiinnostusta ja kohteita joissa teknologian avulla voidaan ratkaista asiakkaiden ongelmia. Olen innoissani aloittamassa ja onhan se hienoa olla taas takaisin Salon IoT Campuksella!” toteaa Jukka.

”Jukan erinomainen teknologia- ja liiketoimintaosaaminen yhdistettynä asiakaskeskeiseen käytännön toimintaan tuo meille juuri sitä osaamista, mitä tarvitsemme palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin ja tehokkaammin. On hienoa saada Jukka tiimiimme!” kommentoi Jari.

Jaa tämä artikkeli