Uusi Sensoan Tiedonkeruupalvelu madaltaa kynnystä IoT:n käyttöönottoon

Uusi Sensoan Tiedonkeruupalvelu madaltaa kynnystä IoT:n käyttöönottoon

Sensoan on erikoistunut räätälöityjen IoT järjestelmien kehittämiseen vaativiin käyttökohteisiin.  Nyt tarjoamme mahdollisuuden päästä kiinni langattoman tiedonkeruun ja etävalvonnan hyötyihin myös ilman investointia omaan järjestelmään.

Sensoan Tiedonkeruu  on valmis palvelu (Software as a Service), jonka voit ottaa käyttöön, muokata ja hallinnoida itse. Se soveltuu moneen käyttöön sellaisenaan ja yritys saa tiedonkeruun heti käyntiin.

Uudessa Tiedonkeruupalvelussa käyttäjä voi luoda erilaisia näkymiä dataan valitsemalla sopivat mittarit ja niille sopivan esitystavan. Laitteiden ja mittaussettien sijainti kartalla auttaa löytämään halutun kohteen helposti.

Antureille voidaan asettaa hälytysrajat, jolloin dataan on helppo tarvittaessa reagoida.

Yritys voi antaa näkyvyyden dataan omille asiakkailleen, jolloin palvelu mahdollistaa kokonaan uudenlaista liiketoimintaa esimerkiksi huollon ja kunnossapidon alueella.

Haluttaessa mittaukset voidaan organisoida töiksi, jolloin ne voidaan kohdentaa tiettyyn aikajaksoon ja kohteeseen niin että tulokset on helppo löytää jälkikäteen.

Sensoan Tiedonkeruu on kokonaisuus anturista pilveen ja käyttöliittymään. Antureina voidaan käyttää valmiita RuuviTag Bluetooth sensoreita tai erikseen räätälöitäviä Sensoan antureita. Sensoan gateway-laite kuuntelee langattomia antureita ja toimittaa mittaukset salattuna pilvipalveluun. Gateway toimii mobiiliverkossa ja on akkuvarmennettu.

Kerromme mielellään Sensoan Tiedonkeruun mahdollisuuksista lisää.

Jaa tämä artikkeli